WILO-Stratos MAXO
Bli framtidspionjär.

Före sin tid: Wilos framtidspionjärer.

Wilo-Stratos MAXO

Den första smart-pumpen i världen*

Trots att den alldeles nyligen presenterades för allmänheten har Wilo-Stratos MAXO redan tilldelats sin första utmärkelse: På ISH vann den ”Design Plus Award powered by ISH 2017”! Initiativtagaren till priset är det ansedda Rådet för formgivning. Kriterierna var designkvalitet, övergripande utformning, innovationsgrad, materialval samt tekniska och ekologiska aspekter. I år deltog 106 företag från hela världen i tävlingen i hopp om att vinna de sju ledamöterna i juryns röster. 25 produkter har hittills erhållit utmärkelsen Design Plus powered by ISH.

läs mer
*Smart-pumpar är en ny kategori av pumpar, som överträffar våra högeffektiva pumpar och pumpar med pumpintelligens. Kombinationen av ny sensorteknik och innovativa regleringsfunktioner (t.ex. Dynamic Adapt plus och Multi-Flow Adaptation), integrerade analoga ingångar, binära in- och utgångar, gränssnitt för WiloNet), programvaruuppdateringar och en enastående användarvänlighet (t.ex. tack vare Setup-Guide, förhandstittsprincipen för självinstruerande navigering och den beprövade "Gröna-knappen-tekniken") gör denna pump till en smart-pump.

Bli framtidspionjär

Håll framtiden i dina händer och testa Wilo-Stratos MAXO före alla andra.

Tänker du alltid ett steg i förväg? Är du nyfiken på nya innovationer och på att använda dem i din vardag? Då har du vad som krävs för att bli en av Wilos framtidspionjärer!

Vi söker banbrytare, nytänkare och människor som strävar mot utveckling. Vi söker människor som är redo att bryta ny mark tillsammans med oss och att som de första någonsin testa vår nya pump-innovation: Wilo-Stratos MAXO. Våra framtidspionjärer erhåller pumpen och utbildas individuellt av Wilos experter. Vi hjälper dessutom till med installation och idrifttagning samt rapporterar om installationer och erfarenheter på denna webbplats.

De första av Wilos framtidspionjärer har redan säkrat en exklusiv testkörning av vår pump-innovation. Du kan också ta del av det!

Anmäl dig nu som Wilos framtidspionjär!

Alla som är intresserade av att ansluta sig till vår mission att utveckla framtidens pumpteknik kan anmäla sig till Wilo som framtidspionjär. Fyll i anmälningsformuläret och berätta för oss varför just du borde bli en av de första användarna av Wilo-Stratos MAXO. Vi ser fram emot att träffa dig!

* Obligatoriskt fält
Loading...

Tack för din anmälan som framtidspionjär. Din bekräftelse skickas till dig via e-post.