WILO-Stratos MAXO
Word pionier van de toekomst.

Wees uw tijd vooruit: de Wilo-pioniers van de toekomst.

Wilo-Stratos MAXO

De eerste smartpomp ter wereld*

De Wilo-Stratos MAXO is nog maar net aan de wereld voorgesteld en heeft nu al een eerste prijs gewonnen: op de ISH werd de Wilo-Stratos MAXO winnaar van de 'Design Plus Award powered by ISH 2017'! Initiatiefnemer van deze prijs is de gerenommeerde Duitse Raad voor Vormgeving. Hierbij is gekeken naar de kwaliteit van de vormgeving, het volledige ontwerp, de mate van innovatie, de keuze van het materiaal en technische en ecologische aspecten. 106 ondernemingen uit de hele wereld hebben dit jaar meegedaan aan de wedstrijd en zich onderworpen aan het oordeel van de jury van zeven leden. 25 producten dragen nu de titel 'Design Plus powered by ISH'.

meer informatie
* Onder een smartpomp verstaan we een nieuwe categorie pompen die ver boven onze hoogrendementpompen of pompen met pompintelligentie uitstijgen. Deze pomp is een smartpomp dankzij de combinatie van de nieuwste sensoren en innovatieve regelingsfuncties (zoals Dynamic Adapt plus en Multi-Flow Adaptation), de bidirectionele connectiviteit (zoals Bluetooth, geïntegreerde analoge ingangen, binaire in- en uitgangen, de Wilo Net-interface), actualisering via software-updates en een uitstekende gebruiksvriendelijkheid (bijvoorbeeld dankzij de Setup Guide, het previewprincipe voor de navigatie en de beproefde groene-knop-technologie).

word pionier van de toekomst

Neem de toekomst in handen en test de Wilo-Stratos MAXO als één van de eersten.

Denkt u altijd een stap verder? U bent geïnteresseerd in innovatie en kijkt ernaar uit om een innovatieve draai aan uw werk te geven? Dan bent u de geschikte Wilo-pionier van de toekomst!

Wij zijn op zoek naar early adopters grote denkers en baanbrekers. Iemand die zich met ons op onbekend terrein begeeft en onze baanbrekende pompeninnovatie, de Wilo-Stratos MAXO, als eerste in de praktijk test. Onze pioniers van de toekomst krijgen de pomp en worden tijdens een individuele scholing met Wilo-deskundigen geïnstrueerd over alle functies. Bovendien begeleiden wij de pioniers persoonlijk bij de installatie en inbedrijfname en informeren hier over hun ervaringen.

De eerste Wilo-pioniers van de toekomst doen ondertussen al mee aan de exclusieve testloop met onze pompeninnovatie. Doe zelf ook mee!

Meld u nu aan als Wilo-pionier van de toekomst!

Wie met ons de vooruitgang van de pomptechnologie wil bevorderen, kan zich als Wilo-pionier van de toekomst aanmelden. Vul het aanmeldingsformulier in en vertel ons waarom u in aanmerking komt om één van de eerste gebruikers van de Wilo-Stratos MAXO te zijn. We kijken naar u uit!

* verplichte velden
Loading...

Hartelijk dank voor uw aanmelding als pionier van de toekomst. U krijgt per e-mail een bevestiging toegestuurd.